MOTOGYMKHANA MASTERCLASS (Try-out)


Een nieuw initiatief is ontstaan binnen de Moto Gymkhana groep: de masterclass. Hierin zullen de top rijders uit de Nederlandse competitie (de blue bibs) hun kennis overdragen aan de beginnende rijder.

Hierbij gaan we in op specifieke elementen welke je nodig hebt tijdens het rijden van een MotoGymkhana wedstrijd. Bijvoorbeeld: korte rotaties, remmen in de bocht, jinx-lijnen etc. De doelgroep zal voornamelijk yellow bibs zijn, maar ook overige leden zijn van harte welkom. De enige vereiste is dat je lid bent en een keer de experience hebt gedaan.

Zondag 24 september in Etten-Leur willen we hiervoor een try-out doen. Martijn, Kristian en Richard zullen het spits afbijten en bereiden ieder een oefening voor die we gezamenlijk zullen bespreken en rijden. Tijdens het oefenen krijg je feedback om je gymkhana skills te polijsten. 
We beginnen om 09:00 en gaan ongeveer 2,5 uur aan het werk. Vervolgens is er een experience-groep en vrij rijden voor de leden.

Deelname is gratis, dus geen reden om niet te komen! Geef je wel even op via Training@motogymkhana.nl , zodat we weten hoeveel interesse er is.

Groeten,
De (zelfuitgeroepen) trainingscommissie!

14 september 2017 09:09
Home, Practice and Play